Hvem er vi

Jeg hedder Kasper Sørensen. Jeg ejer Murerfirmaet KS-Byg ApS vi er bosat i Fårevejle. Jeg har en længere erfaring, baggrund bag mig med lidt forskellige arbejdsstillinger.

Jeg startede i lærer i et lokalt murerfirma i 2002 og udlært i 2005.
Jeg har været lærer på Holbæks tekniskskole som murerfaglærer i 4 år.

Da året så kom til jeg ville søge nye udforinger opstartet jeg Murerfirmaet KS-Byg i 2010, det var bare mig selv og på sigt kom der en læring hos mig, og sidenhen er der sket meget på de seneste år.

I dag er vi 19 ansatte med mester og byggeleder. i blandt de 19 har vi i dag 5 lærlinge.

Jeg efteruddannede mig til at blive Autoriseret Kloakmester som jeg så bestod i 2020 så vi kunne lave alt kloak arbejde i KS-Byg.

Vi fik en afdeling i Murerfirmaet KS-Byg hvor vi udfører Jord – Beton og Kloak. Dette indebærer arbejde indenfor fundamenter – tilbygninger og kloak arbejde.

Vi blev flere og flere og derfor søgte jeg min første byggeleder som hjælper mig på kontoret så jeg engang imellem kan komme ud i marken selv.

Min byggeleder har en Byggeteknikker uddannelse der gør hun kan tegne i et program der hedder Revit og derfor kan vi tegne i 3D – Facader – Opstalter og Plantegninger og vi kan også søge byggetilladelse for jer fremover.